Onderstel bartafel Nod 8 x 6 cm

Heeft u een mooi steigerhouten, eikenhouten, of ander soort tafelblad?, dan kunt u bij ons terecht voor uw ambachtelijke industriële tafelpoten en tafelframes.

€119,95 Incl. btw

Onderstellen zijn standaard voorzien van een zwarte fijnstructuur poedercoating.

Standaard zijn de poten 100 cm. hoog en 65 cm. breed bovenplaat 70 cm.

Standaard modellen hebben we op voorraad staan.

Maatwerk is mogelijk.

Poten kunnen tegen meerprijs(maatwerk) voorzien worden van stelvoetjes voor het geval dat uw vloer niet helemaal vlak is,of voor gebruik buiten op terras bij ongelijk liggende tegels.

Max. breedte is 70 cm

Max hoogte 105 cm

Afwijkende maten( groter dan hierboven bechreven) is mogelijk, maar kunnen niet bezorgd worden!!

Kunnen alleen afgehaald worden in Zwolle

Gewenste maten hoogte/breedte opgeven bij maatwerk en in tekstvak.

Poten kunnen tegen meerprijs(maatwerk) voorzien worden van stelvoetjes voor het geval dat uw vloer niet helemaal vlak is,of voor gebruik buiten op terras bij ongelijk liggende tegels.

Onze Industriële onderstellen worden gemaakt door toegewijde ambachtelijke lassers. Mensen met verstand van staal, die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten.
Aangezien wij  u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. 
Poedercoaten,  is een elektrostatisch verfproces. Het belangrijkste verschil tussen conventionele vloeibare lak,die de meeste aanbieders van stalen onderstellen gebruiken omdat dit goedkoper is , is dat de poedercoating geen oplosmiddel nodig heeft om het bindmiddel en de vulstof in een vloeibare suspensie te houden. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen onderstel gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt.  Het wordt meestal gebruikt om een afwerking te creëren die harder  en dikker is dan lakken . Poedercoating wordt vooral gebruikt voor het coaten van metalen.
Natuurlijk leveren wij ook desgewenst onbehandelde onderstellen.
Onze U poten worden rondom gelast.
 
Bij maatwerk Hoogte / breedte opgeven in keuzemenu.
 
PRIJZEN ZIJN PER STUK
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Korte Levertijd • Maatwerk Mogelijk • De Goedkoopste Verbergen