Stalen X-poot matrix

Heeft u zelf een tafelblad? dan hebben wij de industriële tafelpoten voor u!
Ons X-matrix model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstraling van uw tafel.

 

Onze Industriële onderstellen worden gemaakt door toegewijde ambachtelijke lassers. Mensen met verstand van staal, die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten.
Aangezien wij  u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. 
Poedercoaten,  is een elektrostatisch verfproces. Het belangrijkste verschil tussen conventionele vloeibare lak,die de meeste aanbieders van stalen onderstellen gebruiken omdat dit goedkoper is , is dat de poedercoating geen oplosmiddel nodig heeft om het bindmiddel en de vulstof in een vloeibare suspensie te houden. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen onderstel gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt.  Het wordt meestal gebruikt om een afwerking te creëren die harder  en dikker is dan lakken . Poedercoating wordt vooral gebruikt voor het coaten van metalen.
 
Onderstellen hebben standaard een zwarte fijnstructuur poedercoating
 
Hoogte 73cm.
Breedte 80 cm
Bovenplaat 80 cm.
Lengte poten op de vloer 140 cm.
 
 
 

Voor dit product geldt;

Bezorging in een straal van 50 km rondom Zwolle.

Alleen afhalen in Zwolle of bezorging in een straal van 100 km rondom Zwolle!!!

 

 

Onze poten worden aan de onderkant standaard voorzien van een bodemplaat voor het plaatsen van vilt.Hierdoor voorkomt u beschadigingen van uw vloer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen