TAFELPOOT SCISSOR

Zorgt u zelf voor het tafelblad of werkblad, dan kunt u bij ons terecht voor handgemaakt industriële tafelpoten / tafelonderstel.

€59,95 Incl. btw
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Industrieel tafelonderstel Scissor 

Heeft u zelf een mooi tafelbald, dan kunt u bij ons terecht voor handgemaakte en eventueel op maat gemaakte industriële tafelpoten.

Onze Scissor tafelpotenhebben een  stalen koker van 4 x 4 cm. 

hoogte 72 cm

breedte 80/68 cm

bovenplaat 80 cm

Maatwerk mogelijk

Prijs is per stuk

 

Onze Industriële onderstellen worden gemaakt door toegewijde ambachtelijke lassers. Mensen met verstand van staal, die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten.
Aangezien wij  u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. 
Poedercoaten,  is een elektrostatisch verfproces. Het belangrijkste verschil tussen conventionele vloeibare lak,die de meeste aanbieders van stalen onderstellen gebruiken omdat dit goedkoper is , is dat de poedercoating geen oplosmiddel nodig heeft om het bindmiddel en de vulstof in een vloeibare suspensie te houden. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen onderstel gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt.  Het wordt meestal gebruikt om een afwerking te creëren die harder  en dikker is dan lakken . Poedercoating wordt vooral gebruikt voor het coaten van metalen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen