Tv meubel Temba

Tv-meubel Temba is een meubel waarmee je de natuur letterlijk in huis haalt. De prachtige diepe, natuurlijke boomgroef geeft het meubel karakter en brengt een huis een warme natuurlijke sfeer.

Tv-meubel Temba  is een meubel waarmee je de natuur letterlijk in huis haalt. De prachtige diepe, natuurlijke boomgroef geeft het meubel karakter en brengt een huis een warme natuurlijke sfeer. Dat maakt tv kijken ontzettend gezellig.

Tv-meubel Temba, uitgevoerd in de kleur rustic is gemaakt van acaciahout. Het karakteristieke harde, dichte en fijngenerfde hout gecombineerd met de diepe groef geeft het meubel een puur karakter. Tv-meubel Temba is in het bezit van 2 ruime kasten aan beide zijden met van binnen- naar buitenslaande deuren. De deurtjes zijn voorzien van metalen magneetstrips die zorgen voor een extra goede afsluiting. Tussen de twee kastjes bevindt zich een open ruimte voorzien van een horizontale plank die de mogelijkheid biedt voldoende apparatuur neer te zetten. Het meubel wordt afgemaakt met stoere, modern gevormde U-poten in de kleur zwart.

Tv-meubel Temba is een strak vormgegeven meubel waar het natuurlijke en pure materiaal centraal staat. Het meubel leent zich ervoor om met verschillende stijlen gecombineerd te worden. Bekijk de hele serie Temba en plaats verschillende meubelen bij elkaar om een perfect geheel te creëren.

• De diepe boomgroef vormt een prachtig detail in tv-meubel Temba
• Tv-meubel Temba is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in acaciahout.
• Acaciahout kenmerkt zich door zijn harde, dichte en fijngenerfde structuur


Extra informatie


EAN
8719323325999
Breedte (in cm)
160
Diepte (in cm)
45
Hoogte (in cm)
50
Gewicht
68.6
Productsoort
Tv-meubel
Stijl
Industrieel
Merk
LABEL51
Materiaal
Acacia
Aantal poten
2
Materiaal poten/onderstel
Metaal
Kleur van de poten/onderstel
Zwart
Aantal deuren
2
Aantal planken
2
Aantal vakken
2
Kabelgaten
Ja
Handgemaakt
Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.
Onderhoudstips
Afnemen met een droge doek of plumeau.
Aantal dozen
1
Maat verpakking (lxbxh in cm)
49x163x41

Dit product word gratis thuisbezorgd.

Bij verzendmethode kiezen voor afhalen

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen