Onderstel Triangle

Heeft u een mooi steigerhouten, eikenhouten, of ander soort tafelblad?, dan kunt u bij ons terecht voor uw ambachtelijke industriële tafelpoten en tafelframes.

Dit onderstel is standaard voorzien van zwarte fijnstructuur poedercoating
 
Onze Industriële onderstellen worden gemaakt door toegewijde ambachtelijke lassers. Mensen met verstand van staal, die enkel de mooiste stalen profielen gebruiken voor het vervaardigen van onze industriële tafelpoten.
Aangezien wij  u alleen de beste kwaliteit willen leveren, kunnen wij, als u dat wenst, onze onderstellen voorzien van een industriële poedercoating. 
Poedercoaten,  is een elektrostatisch verfproces. Het belangrijkste verschil tussen conventionele vloeibare lak,die de meeste aanbieders van stalen onderstellen gebruiken omdat dit goedkoper is , is dat de poedercoating geen oplosmiddel nodig heeft om het bindmiddel en de vulstof in een vloeibare suspensie te houden. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen onderstel gespoten. Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan het bespoten object plakken, waarna het in een oven wordt verhit. Zo krijgt de coating de kans om uit te vloeien, waarna het uithardt.  Het wordt meestal gebruikt om een afwerking te creëren die harder  en dikker is dan lakken . Poedercoating wordt vooral gebruikt voor het coaten van metalen.
 
 
Standaardhoogte 72 cm.
Koker 4 x 2 cm
Standaardbreedte 80 cm(incl. bovenplaat 85 cm.)
 
 
Voor dit product geld,alleen bezorging in een straal van 120 km. rondom Zwolle of afhalen!!
Leveringen die bezorgd moeten worden kunnen wat meer tijd in beslag nemen

 

 

Onze poten worden aan de onderkant standaard voorzien van een bodemplaatje voor het plakken van vilt.Hierdoor voorkomt u beschadigingen van uw vloer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen