Industiele Stalen V-poot

Heeft u zelf een tafelblad? dan hebben wij de industriële tafelpoten voor u!
Ons V- model industriële tafelonderstel van stalen profielen zorgen voor een industriële uitstraling van uw tafel.

€299,00 Incl. btw
+ -
In winkelwagen

Ons V poot tafelonderstel is de basis voor een echt stoere robuuste tafel. Dit tafelonderstel is gemaakt uit zware stalen kokers van 20 x 10 cm, deze grote kokers geven de tafel een echt stoere uitstraling. Om de tafel ook bij grotere tafelbladen (220cm-300cm) stabiel te houden wordt deze V poot geleverd met een 60 X 120 cm. vloerplaat. Dikte van de vloerplaat is 1 cm.Dunnere vloerplaten buigen en zijn niet zwaar genoeg om grotere tafelbladen, bij een last op de kopse kant, stabiel te houden. 

Hoogte van het onderstel is 73 cm.

Door de positie in het hart van de tafel maakt dit V poot onderstel het mogelijk om stoelen rondom de tafel te plaatsen, hierdoor kunt u ook bij kleinere tafelblad afmetingen 6 stoelen aan de tafel plaatsen.

Het onderstel is standaard onbehandeld. Voor binnen is een coating niet noodzakelijk, als het onderstel onbehandeld wordt gebruikt dan zal deze licht gaan roesten. Dit geeft een stoer industriële look wat niet af zal doen aan de sterkte van het onderstel. Vind u de roestaanslag niet mooi dan kun je kiezen uit één van de behandelingen in de keuze module.

De roestaanslag is overigens makkelijk weg te poetsen met een ruwe poetslap.

Onderstel kan onbehandeld en in de kleuren zwart,wit en blank gecoat geleverd worden.

De zwaar uitgevoerde tafel onderstellen zijn vervaardigd uit grote afmetingen kokers voor een echt stoer en robuust uiterlijk.  De industriële stalen poten kunnen voorzien worden van een poedercoating in de kleuren blank, wit en zwart naar keuze.
Onderstel kan  ook onbehandeld geleverd worden.
Voordeel van poedercoaten t.o.v. lakken(wat de meeste verkopers aanbieden)
Een laklaag is 30 mu. dik.
Een poedercoating heeft een dikte van 110 mu.
Hierdoor zijn de poten krasbestendiger !!

zie keuzemodule.

Gewicht 104 Kg.

Voor dit product geld,geen bezorging in Belgie,Limburg en Zeeland

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen