BOEKENKAST VINTAGE

Boekenkast Vintage is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen frame een stoere en industriële kast.

Boekenkast Vintage is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen frame een stoere en industriële kast. Boekenkast Vintage is een solide en speelse boekenkast die een fijn sfeertje geeft in een huis- of werkkamer.

Boekenkast Vintage, uitgevoerd in de kleur rough is gemaakt van ruw, duurzaam mangohout en heeft een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. Boekenkast Vintage heeft een robuust metalen frame waar maar liefst 5 ruim opgezette planken tussen liggen. De boekenkast krijgt door zijn open vormen een prettige speelse touch.

Boekenkast Vintage heeft strakke, robuuste maar open vormen en is een meubel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt. Boekenkast Vintage past hierdoor perfect in een industrieel interieur en geeft een woonkamer een prettige sfeer met een stoer accent. 

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Boekenkast Vintage is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in ruw mangohout
• Boekenkast Vintage is stoer, industrieel en prachtig in detail
 
 

Extra informatie

EAN 8719323328839
Breedte (in cm) 80
Diepte (in cm) 35
Hoogte (in cm) 175
Productsoort Boekenkast
Stijl Industrieel
Merk LABEL51
Materiaal Hout
Aantal poten 4
Materiaal poten/onderstel Metaal
Kleur van de poten/onderstel Zwart
Aantal planken 5
Aantal vakken 4
Handgemaakt Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.
Onderhoudstips Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. Meubelolie geeft het hout een beperkte bescherming. Afnemen met een droge doek of tissue. Voor meer informatie over dit meubel verwijzen wij graag naar het meubelpaspoort.
Aantal dozen 1
Maat verpakking (lxbxh in cm) 85x41x178
Verpakkingsinhoud in m3 (CBM) 0,612
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen